Krzyś66 pisze:To się nie dziwię czemu ze mną chętnie rozmawaisz
Nie no- ty to jestes zupelnie inny przypadek! jakbym z toba nie gadala to moje zycie byloby znacznie ubozsze np. na Łotwe bym nie pojechala!
Krzyś66 pisze:To się nie dziwię czemu ze mną chętnie rozmawaisz
dagomar pisze:Ja tam do pedałów naprawdę nic nie mam, podobnie jak do chorych na raka, ale też niespecjalnie lubił bym, by ci drudzy łazili z wrzodami po przedszkolach i mazali ropą ludzi na ulicy
Krzyś66 pisze:Przecież na 100% są osoby w naszym społeczeństwie dla których wielożeństwo jest czymś zupełnie naturalnym genetycznie uwarunkowanym
buba pisze:Ja mysle ze 3/4 homofobow by nie bylo gdyby nie te wszystkie chamskie i obrzydliwe promocje, kampanie, reklamowanie i naglasnianie.
Vlado pisze:jeszcze w ubiegłym wieku osoby homoseksualne trafiały do obozów koncentracyjnych i szpitali psychiatrycznych
Vlado pisze:A ja myślę sobie, że gdy którakolwiek grupa osób w końcu zostanie dopuszczona do głosu, po tym gdy przez stulecia była napiętnowana (...), to będzie krzyczeć w niebogłosy, aż się wykrzyczy i nauczymy się obok siebie żyć.
.
Vlado pisze:Z podobnym napiętnowaniem przez wieki stykały się osoby leworęczne, teraz nikt nie widzi w tym nic dziwnego.
buba pisze:Takie hetero tez tam trafialy- powod zawsze sie jakis znalazl...
buba pisze:Przez wieki w spoleczenstwie byli tez napietnowani narkomanie, nalogowi alkoholicy, gwalciciele, zlodzieje, pedofile, sodomici- myslisz ze ich tez wszystkich nalezy dopuscic do glosu zeby krzyczeli ile wlezie gdzie chca i co chca?
Kiedy ktoś z was je, niech je prawą ręką
i kiedy pije, niech pije prawą ręką,
ponieważ szatan je i pije lewą ręką
buba pisze:Mnie cala podstawowke nauczyciele robili wymowki ze pisze liczby od drugiej strony bo zostalo uznane to za nienormalne.
Vlado pisze:buba napisał/a:
Przez wieki w spoleczenstwie byli tez napietnowani narkomanie, nalogowi alkoholicy, gwalciciele, zlodzieje, pedofile, sodomici- myslisz ze ich tez wszystkich nalezy dopuscic do glosu zeby krzyczeli ile wlezie gdzie chca i co chca?
W przeciwieństwie do wyżej wymienionych jak i krzyśkowych zoofilii, osoby homoseksualne nikomu nie robią krzywdy swoimi uwarunkowaniami genetycznymi.
Podobnie jak nikogo nie krzywdzą leworęczni, czarni, rudzi i okularnicy.
To raczej inni ich krzywdzą, odbierając im prawo do szczęścia i samostanowienia.
Vlado pisze:jak i krzyśkowych zoofilii,
bluejeans pisze:siedziałabyś dzisiaj przy garach i dzieciach niańcząc swojego męża.
To wyjedź (na stałe, a nie turystycznie) do któregoś z krajów arabskich. Będziesz się tam dobrze bawić i przy okazji - kto wie - może dogłębniej zrozumiesz ideę feminizmu, nie bazując na swoich wyobrażeniach, ale już na własnym doświadczeniu.buba pisze:Ja zdecydowanie feministka nie jestem, nie mialabym nic przeciwko zeby mnie maz utrzymywal
jak wyżej.buba pisze:czasem sie zastanawiam czy to nie bylo madre ze kobiety mialy malo do powiedzenia... Wiekszosc fajnych kumpli jak poznaje babe to przepada z kretesem...
bluejeans pisze:
To wyjedź (na stałe, a nie turystycznie) do któregoś z krajów arabskich. Będziesz się tam dobrze bawić i przy okazji - kto wie - może dogłębniej zrozumiesz ideę feminizmu, nie bazując na swoich wyobrażeniach, ale już na własnym doświadczeniu.
Buba pisze:A np. narkomanie kogos krzywdza? Poki siedza sobie w domu i cpaja to nikt postronny na tym nie cierpi. Nikogo nie krzywdza. Oni sa szczesliwi - ich zycie ich wybor.
Buba pisze:Tak samo jak np. przez wieki w roznych spoleczenstwach byly napietnowane prostytutki. Ja nie mam nic przeciwko ze taki zawod istnieje, niech sobie babki tak dorabiaja, niech sobie panowie korzystaja.
Buba pisze:no z tymi to nie wiadomo do konca czy krzywdza...
Buba pisze:Wiekszosc fajnych kumpli jak poznaje babe to przepada z kretesem...
Cezaryol pisze:Vlado, to Ty też brałeś w tym udział?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości