Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- Malgo Klapković
- sprocket73
- Kontakt:
Przepraszam wszystkich, ale tak mnie naszło zestawić te dwa zdjecia. Pierwsze z kategorii najciekawsze zdjęcia mijającego tygodnia na Onecie - Deszcz gwiazd nad Kukenan (Wenezuela), fot. Reuters
A drugie to Robert J, z komentarzem - Na razie jeszcze tylko takie. Jak się tylko ogarnę to wrzucę więcej.

A drugie to Robert J, z komentarzem - Na razie jeszcze tylko takie. Jak się tylko ogarnę to wrzucę więcej.

SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
- Malgo Klapković
sprocket73 pisze:Przepraszam wszystkich, ale tak mnie naszło zestawić te dwa zdjecia. Pierwsze z kategorii najciekawsze zdjęcia mijającego tygodnia na Onecie - Deszcz gwiazd nad Kukenan (Wenezuela), fot. Reuters
Niektórzy to mają "chody"
Mi proponowano na jednym z for o tematyce astro bym to zdjęcie wysłał do NASA jako zdjęcie dnia na APOD . Sęk w tym, że nie znam za dobrze angielskiego
- Malgo Klapković
Robert J pisze:Mi proponowano na jednym z for o tematyce astro bym to zdjęcie wysłał do NASA jako zdjęcie dnia na APOD . Sęk w tym, że nie znam za dobrze angielskiego
Myślę, że znajdzie się zawsze ktoś chętny do naskrobania kilka słów po angielsku. Np. ja mogę pójść na pierwszy ogień
Podobno można osiwieć z zazdrościMalgo Klapković pisze:będę znała wartość Twoich kontraktów
I coś wczorajszego dla Pudelka ze szlaku na Bereśnik:

Ostatnio zmieniony 2015-02-08, 20:56 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Vision
Robert J pisze:Mi proponowano na jednym z for o tematyce astro bym to zdjęcie wysłał do NASA jako zdjęcie dnia na APOD . Sęk w tym, że nie znam za dobrze angielskiego![]()
Bo prawdziwe "sławy" bez menagera się nie obchodzą...
Więc...
Malgo Klapković pisze:Myślę, że znajdzie się zawsze ktoś chętny do naskrobania kilka słów po angielsku. Np. ja mogę pójść na pierwszy ogień Także gdybyś jednak się zdecydował, to podeślij treść maila i Ci go przerobię, później już tylko będę znała wartość Twoich kontraktów
Jak najbardziej trafna propozycja i możecie działać.