Z tego, co ja wiem
to było zamknięte w wakacje, chociaż przyznam, ze osobiście tego nie sprawdzałem, bo mnie tam nie było.
Ale za za kościółkiem jest buda przy szlaku, tzn była rok temu, z jakimis frytkami, lodami, piwem, to z nowości w tym rejonie.
Bliskie spotkanie na Baraniej Górze
Re: Bliskie spotkanie na Baraniej Górze
sokół pisze:Z tego, co ja wiem
to było zamknięte w wakacje, chociaż przyznam, ze osobiście tego nie sprawdzałem, bo mnie tam nie było.
Ale za za kościółkiem jest buda przy szlaku, tzn była rok temu, z jakimis frytkami, lodami, piwem, to z nowości w tym rejonie.
Jest nawet szyld i reklama, przy kościele, tej nowej budy
Byłem koło niej rok temu, ale jak zobaczyłem cenę piwa to mi sie odechciało pić.
sokół pisze:Byłem koło niej rok temu, ale jak zobaczyłem cenę piwa to mi sie odechciało pić.
Nie no, w takich sytuacjach, to nawet trzeba drogo zapłacić
Fajna zima, fajna wycieczka, niezłe zdjęcia i dzicy osobnicy spotkani na szlaku. Czego chcieć więcej? Ciekawe, czy kolejna wycieczka będzie dopiero w marcu?
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Bez przesady. To, że są z Cieszyna nie znaczy od razu, że są dzicy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Sebastian pisze:Fajna zima, fajna wycieczka, niezłe zdjęcia i dzicy osobnicy spotkani na szlaku. Czego chcieć więcej? Ciekawe, czy kolejna wycieczka będzie dopiero w marcu?
Będziemy stopniowo zmniejszać odstęp
Bez przesady. To, że są z Cieszyna nie znaczy od razu, że są dzicy
Michał tego dnia przyjechał prosto z Żywca