Dzięki! Warun wtedy był piękny, miałem nosa żeby rano wstać i ruszyć ale i tak myślałem, że morze chmur będzie jeszcze wyższe i zacznie się bliżej od Kopy
Sebastian pisze:P.S. Matrycy przydałoby się czyszczenie.
Co doczyszczenia matrycy wiem, że jest już brudna Mam taką gruszkę do wydmuchiwania, kiedyś czyściłem, ale miałem wrażenie, że za bardzo nie dało to efektu. Są jeszcze jakieś inne sposoby czyszczenia?
Można oddać do serwisu, gdzie wyskoczysz z 90 zł, można wyczyścić samemu. Na rynku jest dużo różnych zestawów do czyszczenia, wydaje mi się, że zestawy z nasączonymi szpatułkami są pewniejsze od takich, gdzie masz osobno buteleczkę z płynem. Ja używam takiego zestawu, cena jednego czyszczenia wynosi 15 zł:
Ostatnio zmieniony 2021-03-12, 15:53 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziesiątki razy przejeżdżałem obok tego miejsca, nawet przez szybę rzucił mi się przydrożny głaz. Ale dopiero teraz doszło do dogłębnej penetracji I warto było, bo miejscówka zarąbista.
Okolice P.Salmopolskiej w rejonie 2 i trzeciego zakrętu drogi przy zjeździe do Wisły. Oczywiście z drogi trza wleźć w las.
(fotosik z forumowego automatu w ogóle nie działa więc foty z googla)
Może nie ostatnio sfotografowane i nie do końca to fotografia, ale kilka dni temu zmontowałem filmik na youtube A co w nim? Timelapse + zdjęcia z listopadowego zachodu słońca na Biskupiej Kopy ponad morzem chmur. Timelapse nagrywany 45 min. Morze chmur płynie, to był piękny wieczór!