Ale zimowy las dawał czadu.
Wypad jak najbardziej udany. Są plany, by odświeżyć sobie Beskid Wyspowy, gdy będzie już ciepło.
Wokół Mogielicy: http://www.kuzniapodrozy.pl/trasa-wokol ... d-wyspowy/
Adrian pisze:Bardzo ładnie, zima w idealnym wydaniu
Sebastian pisze:Beskid Wyspowy to bardzo fajne pasmo, Hala Stumorgowa to jedno z ciekawszych miejsc, a trasa biegowa wokół Mogielicy, cóż - w sam raz na biegówki. Jak będziesz jechać na wiosnę w Beskid Wyspowy to daj znać, może się razem wybierzemy.
marekw pisze:Zima potrafi być piękna.Wykorzystam tą trasę na wiosnę rowerowo z rodzinką.Akuratna na rozpoczęcie sezonu.
laynn pisze: To kiedy Tatry na biegówkach?
laynn pisze:A co do samych gór, zimą, to chyba by mi wystarczyły widoki z polany S. Żeby nie było, na wieży byłem w marcu, ale tam jeszcze była zima w pełni.
Dobromił pisze:Gdyby nie narty to byłaby cudowna wycieczka![]()
Wiolcia pisze:Co do wypadu w Beskid Wyspowy, jak tylko nadarzy się sprzyjająca okazja na wspólny wyjazd - dam znać. A jeździsz trochę na rowerze po górach (ale tak na spokojnie)?
Sebastian pisze:A np. Drogą nad Reglami albo czerwonym szlakiem z Cyrhli do Wodogrzmotów?
Sebastian pisze:A np. Drogą nad Reglami albo czerwonym szlakiem z Cyrhli do Wodogrzmotów?
Dobromił pisze:Albo z Wierch Porońca na Rusinową.
Sebastian pisze:Wiolcia pisze:Co do wypadu w Beskid Wyspowy, jak tylko nadarzy się sprzyjająca okazja na wspólny wyjazd - dam znać. A jeździsz trochę na rowerze po górach (ale tak na spokojnie)?
Mam rower trekkingowo-miejski, z cienkimi oponami, raczej się na góry nie nadaje, choć jeżdżenie "góralem" na wycieczki typu Turbacz mnie nie interesuje, raczej jakieś pagórki a'la Suwalszczyzna albo wycieczki okołogórskie jak Dunajec w Szczawnicy czy wyjazd na Leśnicką Przełęcz. Chcę na wiosnę zrobić pętlę wokół Jeziora Czorsztyńskiego albo pokręcić się w rejonie Skrzydlnej i Szczyrzyca - to są rzeczy w moim zasięgu i takie mi się podobają. W maju jadę na 9 dni do Krynicy i biorę rower, przymierzam się do jakichś tras w zachodniej części Beskidu Niskiego.
A jeśli chodzi o Wyspowy, to w tym roku chcę zrobić pętlę z Mszany Dolnej przez Potaczkową i Witów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości