Relacja: http://www.kuzniapodrozy.pl/wielka-racz ... a-srubita/
Pudelek pisze:Piotrek pisze:Ciekawi mnie ta zielona ścieżka - ona jest jakoś oznakowana w terenie? Albo może na mapce byś przebieg zaznaczyła?
jest m.in. na mapy.cz. Prowadzi centralnie wzdłuż granicy, bo czerwony schodzi trochę w dół.
Piotrek pisze:Pudelek pisze:Piotrek pisze:Ciekawi mnie ta zielona ścieżka - ona jest jakoś oznakowana w terenie? Albo może na mapce byś przebieg zaznaczyła?
jest m.in. na mapy.cz. Prowadzi centralnie wzdłuż granicy, bo czerwony schodzi trochę w dół.
Hm...mnie się ona na mapy.cz nie wyświetla. Chyba że jest w wersji aplikacji na telefon? Ale to by było bez sensu.
Sebastian pisze: Ciekawe, czy widać było różnicę między czystym powietrzem na Słowacji a śląsko-małopolskim smogiem.
Dobromił pisze:I człowiek się czegoś nowego dowiedział. Nie wiedziałem o tym zejściu na parking.
Wiolcia pisze:Czerwony szlak z Wielkiej Raczy na Przegibek jest dla mnie (poza paroma miejscami) nudny i monotonny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości