Jest niefajna, szkoda czasu, nie idź tam!
Jak jednak pójdziesz, na przekór, to pamiętaj - przy najbliższym zlocie %&#@
sprocket73 pisze:Jak jednak pójdziesz, na przekór, to pamiętaj - przy najbliższym zlocie %&#@
Adrian pisze:W razie czego za dużo cię to nie będzie kosztować, bo to jest dosłownie kilka minut od szlaku
Pudelek pisze:napisałem wcześniej, że pewnie pójdę
Pudelek pisze:Chyba, że jacyś inteligenci wpadli na pomysł, aby pozbyć się czarnych szlaków, bo za granicą ich nie ma, a w Polsce źle się kojarzy
Wiolcia pisze:Ładne zdjęcia Ci wyszły. Abstrahując od przetrzebionych lasów i tych koszmarnych dróg zrywkowych.
Ten szlak był kiedyś koloru czarnego, zdaje się. Ciekawe, kiedy go przemalowali?
Widzę, że lubisz się fotografować na tle przeróżnych bacówek
Wiolcia pisze:Pudelek pisze:Chyba, że jacyś inteligenci wpadli na pomysł, aby pozbyć się czarnych szlaków, bo za granicą ich nie ma, a w Polsce źle się kojarzy
Jak to źle? Mnie z kościołem, więc chyba po linii rządzących
Właśnie sobie przypomniałam ten inny zmieniony szlak. Czarny z Goleszowa na Tuł (i dalej, na Czantorię) przemalowano na zielony.
Wiolcia pisze:Jak to źle? Mnie z kościołem, więc chyba po linii rządzących
Adrian pisze:Kolor zmienili może dla tego, żeby tacy jak ci których spotkałem nie myśleli że jest trudny, bo czarny kolor wielu ludziom kojarzy się z trudnością szlaku
Pudelek pisze:Wiolcia pisze:Jak to źle? Mnie z kościołem, więc chyba po linii rządzących
może się też kojarzyć z czarną dupą albo węglemAdrian pisze:Kolor zmienili może dla tego, żeby tacy jak ci których spotkałem nie myśleli że jest trudny, bo czarny kolor wielu ludziom kojarzy się z trudnością szlaku
ale to raczej tym, co na Czantorię wchodząMusieliby też przemalować wszystkie czerwone, bo strach
Użytkownicy przeglądający to forum: Adrian i 8 gości