Marek na czas tego weekendu wybrał pochmurne Pieniny, a nam w swoich okolicach zostawił pogodę. Fajnie było zajrzeć w nieoczywiste regiony.
Obrazki i literki: http://www.kuzniapodrozy.pl/gron-w-b-ma ... ec-bystra/
Adrian pisze:Tereny mi nieznane, ale widać że piękne. podoba mi się klimat z twoich zdjęć, taki ciepły.
Sebastian pisze:Trasa na Groń ciekawa, potem już trochę mniej. Nigdy tam nie byłem, choć ja akurat mam tam blisko. Widoki trochę podobne jak z niebieskiego szlaku na Luboń Wielki.
Piotrek pisze:Kurde, mi co jakiś czas antywirus blokuje Twoją stronę. I bladego pojęcia nie mam z czego te przypadki wynikająbo to nie jest za każdym razem.
Jutro zerknę, może się coś odwidzi
marekw pisze:Fajnie Wiolu,że zawitałaś w ten jakże rzadko odwiedzany fragment moich kapuścianych górek.Większość jak już jest w tej części to bardziej nastawia się na Koskową.Gorszą pogodę zabrałem w Pieniny,żebyś mogła docenić widoczki z tych uroczych pagórków,a oferują sporo.Błoto to teraz wszędzie a szczególnie dokuczliwe dla rowerzystów jak i padalce na motorach.Jak zwykle u Ciebie świetny opis i zdjęcia.
Dobromił pisze:P.s. Nie ma chyba bardziej infantylnej nazwy dla góry niż Groń
Piotrek pisze:Ciekaw jestem, czy zimą też tego typu wycieczki rowerowe sobie organizujecie? Oczywiście nie po zaspach ale jakimiś drogami bocznymi z fajnym widokiem...
laynn pisze:Dla mnie ta relacja, to inspiracja, na kolejną wycieczkę w Średni.
sprocket73 pisze:Zainspirowało mnie - jutro jadę
Wiolcia pisze:W sumie... A na ilu byłeś do tej pory?
Dobromił pisze:Wiolcia pisze:W sumie... A na ilu byłeś do tej pory?
W okolicach Żywca jest z chyba siedemOczywiście nie wszystkie to oficjalne nazwy

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości