W tym roku jesień średnio udała się wyjazdowo, tym bardziej więc cieszy mała wycieczka w Gorce w tamtym tygodniu. Wybrałam szlak nietypowy, ryzykując, że będzie wtopa. Było miło.
Zapraszam: http://www.kuzniapodrozy.pl/rabka-krzyw ... maciejowa/
Adrian pisze:Ale fajne warunki Ci się trafiły, foty pierwsza klasa!
włodarz pisze:Słusznie napisałaś, że:
"Udała się ta jesienna wycieczka!"
Piotrek pisze:Fantastycznie wyszło to ujęcie na 3 zdjęciu od góry. Przenikające światło tworzy piękny nastrój
Sebastian pisze:Uważnie przeczytałem całą relację z "mapy.cz" w ręku. Fajna beskidzka pętla. Zawsze miałem problem z wycieczką na Maciejową, bo to za blisko od Rabki a szlak stamtąd na Turbacz wydaje się być nudny zwłaszcza jak się go porówna z innymi trasami na tę górę. Nie miałem tej Maciejowej z czym połączyć, a to fajne miejsce.
Czemu szlak omija Krzywoń? Ostatnio coraz częściej zauważam, że szlaki w Beskidach omijają czasem ciekawe miejsca prowadząc mniej interesującymi drogami, ostatnio miałem takie wrażenie schodząc z Jasienia na Przysłop. Czy ma to jakiś związek z własnością gruntów?
sprocket73 pisze:Faktycznie ciekawe kółko na skraju Gorców. Gdyby nie ta relacja, raczej bym tam wzrokiem nie zawędrował, a tak to fajny pomysł np. na wiosenną zieloną wycieczkę
opawski1 pisze:bardzo ładne tereny!
Wiolcia pisze:Dawno nic nie pisałam
marekw pisze:Wiolcia pisze:Dawno nic nie pisałam
Fajnie,że napisałeś.Plątałem się tam niedawno z rodzinką i chciałem coś napisać albo zdjęcia wrzucić ale zabrakło pomysłu jak opisać taki płaski teren.Jak zwykle relacja i zdjęcia u Ciebie super.Chyba coraz bardziej się starzeje bo im mniejsze pagórki tym bardziej mi się podoba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości