I przy okazji powspominałam sobie trochę piękną młodość, bo w te tereny jeździłam na wakacje.
Relacja: http://www.kuzniapodrozy.pl/kiczera-i-z ... lty-szlak/
sokół pisze:No tak, ten żółty szlak wydawał się bardzo atrakcyjny, a myśmy coś nie mieli szczęscia podczas zlotu. Widzę, że trzeba go powtórzyć. Cholera, tyle teraz planów, że nie wiem, czy życia starczy...
Adrian pisze:Twoja wersja jest o wiele lepsza i ładniejsza.
My byliśmy w zimie i zapadaliśmy się po kolana w śniegu, ale trasa z Porąbki jest godna polecenia i warto się nią przejąć, szczególnie w takich warunkach jak Twoje
laynn pisze:To jest ta część Małego, którą jeszcze muszę odwiedzić.
Choć na Żarze bywałem za małego, jeździliśmy tam z wujkiem, który mieszkał w Żywcu. Potem na jego stokach uczyłem się jeździć na desce
Sebastian pisze:Wstyd się przyznać, ale z Małego znam tylko Leskowiec. Ale trasa fajna na wiosnę.
Dobromił pisze:Szedłem tą trasą w lepszej pogodzie niż na Zlocie. Z Kiczery do Porąbki, wcześniej wchodząc na Żar z Porąbki.
włodarz pisze:Bardzo ładna wiosna. Już niedługo.
Adrian pisze:Szału nie ma![]()
Śnieg był zmarznięty, mimo że jestem lekki, to i tak co chwilę się zapadałem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości