marekw pisze:Jeździsz na nartach/umiesz/,że myślisz o turach.Gdzie je wykorzystasz?
Jeszcze nie.
Piotrek pisze:No dobra Vision, wspomnienia wspomnieniami, miło się ogląda, ale ceper na nartach rozwalił system
Nie da się ukryć.
marekw pisze:Jeździsz na nartach/umiesz/,że myślisz o turach.Gdzie je wykorzystasz?
Piotrek pisze:No dobra Vision, wspomnienia wspomnieniami, miło się ogląda, ale ceper na nartach rozwalił system
Szkoda, że nie mam fotek z czasów biedy (ponad 2x lżejszy byłem). Czesi mieli zwariowany system edukacji: nie umiesz pływać, to chodzisz na basen, aż się nauczysz (nie można wybrać innej dyscypliny). Na pierwszym roku obóz zimowy obowiązkowy, więc nie chcąc zawalić roku musiałem...Piotrek pisze:ceper na nartach rozwalił system
Drugi obóz narciarski dla "cudzoziemców" za grosze (halerze) w ramach przyjaźni - lubiłem Czechów (nie byłem ksenofobem), więc też musiałem. To był 16 października i myślałem, że wiosna będzie bardziej intensywna
sokół pisze:Vis, bardzo fajnie się te Twoje wspomnienia czyta i ogląda, ale cholera jasna, brakuje w tych relacjach jednego. Ludzi.
sokół pisze:A przecież zawsze miałeś szczęście i nosa do tego, żeby otaczać się fajnymi pannami, co najmniej trzy fajne kojarzę i w sumie szkoda, że nie powrzucałeś żadnych zdjęć.
sokół pisze:Ciężko o wiosnę w październiku....
sokół pisze:ceper, wyglądasz z tymi nartami jak Eddie Edwards.![]()
sokół pisze:ps 3.. cholera jak fajnie było jesienią na tym zlocie...
Zapomniałem, że jestem na forum = świat wirtualny. Realnie bywam człowiekiem.Vision pisze:Ceprze, pierwszy raz tu od serca napisałeś taki szczery wpis i go usunąłeś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości