Adrian 17 pisze:6 zdjęcie zrobione zaraz za fajną studzienką z drzwiczkami

Widać czarne chmury, udało się przed deszczem uciec?
Trochę pokropiło na drodze do ostatniego wilka, trochę pochmurzyło, ale nie lało.
A o jakiej studzience z drzwiczkami myślisz? Bo jedna jest za chatą Studenicne, na łące na szlaku.
Mirek pisze:FasolaNaSzlaku pisze:Widzę iż trochę się tam zmieniło na Girovej i w okolicy . Ze szczytu co raz mniej widać , na Komorowskim nowa ławeczka i dzwon ... Muszę znów się tam kiedyś wybrać .
Pytanko , czy w Chacie Girova można płacić w złotówkach ... bo tam to chyba zależy od tego co akurat za barem stoi . Czytałem kilka opinii iż można ,a gdy wszedłem tam ostatnio to nie było można

Z tego co wiem to złotówek nie przyjmują,na Studenicnym tez.Jedyny obiekt gastronomiczny w okolicy gdzie przyjmują to Hospoda pod Filipkou.I dodam że jak już gdzieś przyjmują złotówki to kurs przeliczeniowy jest baaaaaaardzo niekorzystny.
Niestety, nie wiem. Mieliśmy ze sobą korony, więc nie zwracaliśmy uwagi na to, czy można płacić w złotówkach.
Za to na pewno można nimi płacić w tym czeskim barze przy Trójstyku (w euro też). I mają tam normalny przelicznik, jak w kantorze

Ostatnio zmieniony 2019-06-13, 18:14 przez
Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.