Rozpalili w kominku? to coś nowego.nes_ska pisze:Nie nocowaliśmy, więc nie wiem jak w pokojach, ale w jadalni było ciepło. 1,5 godziny spędziliśmy grzejąc się przy kominku;)

Wiolcia pisze:Ale już wiosennie tam u Was!
Robert J pisze:Przeprosiłaś się z filtrem polaryzacyjnym ?
Robert J pisze:Ładnie wyszło
Malgo Klapković pisze:Tak naprawdę nigdy z niego nie zrezygnowałam

bluejeans pisze:ale lepiej ludzka stopą na niej nie stawać, tubylcy tego nie lubią;)
bluejeans pisze:Z pozdrowieniami dla Pudelka ;>
bluejeans pisze:Dwukierunkowa droga rowerowa, ale lepiej ludzka stopą na niej nie stawać, tubylcy tego nie lubią;)
Pudelek pisze:po czym poznać Polaka za granicą? Po tym, że chodzi po ścieżce dla rowerzystówwcale się miejscowym nie dziwię, że tego nie lubią
Wyprzedził Pan w wyciąganiu wniosków samego siebie;)Pudelek pisze:po czym poznać Polaka za granicą? Po tym, że chodzi po ścieżce dla rowerzystów
Precz!Pudelek pisze:a jak tam drugi pilot? Spojrzałaś mu w oczy, jak wchodziłaś na pokład? na pewno Cię zapamiętał
Mnie tam, buba, mało co przeszkadza:) Wszyscy żyjemy na Ziemi, miesca jest dość, tylko dogadać sie jakos trzeba. Jak komuś ciasno, to ja mu zrobię miejsce, bo czemu nie, niewiele mi potrzeba.buba pisze:Bardzo irytuje mnie arogancja pewnych grup- takich wlasnie jak niektorzy rowerzysci. Albo narciarze biegowi i ich "swiety slad"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości