27.08.2016[/center]
Na początek kilka zdjęć wycieczkowych, co by emocje relacyjne odpowiednio dawkować

Nie cierpię kompromisów: wszystko albo nic. Zaczęło się sympatycznieTatrzański urwis pisze:Paula napisał/a:
co by emocje relacyjne odpowiednio dawkować
Spokojnie , chyba jeszcze nikt nie umarł na zawał serca oglądając przepaście na fotkach
Paula pisze:co by emocje relacyjne odpowiednio dawkować
.
heh
Na ostatnim odcinku pozwoliliśmy sobie nawet na mały dupozjazd trawiasty, co dało nam dużo radochy, bo ślizg był prawie 100 metrowy.

Paula pisze:Od samego początku wycieczki miałam jakiś problem z kartą w aparacie i niestety zżarło mi część zdjęć
laynn pisze:No ze zdjęć widać fajną ciszę w Tatrach. Tak bije z nich.
laynn pisze:Coś Ci się zapaliło na plecach![]()
![]()

Dobromił pisze:Świeci w nocy ?
Sokół pisze:No, zajebiste zdjęcia zajebistych miejsc, których pewnie nigdy nie zobaczę, bo technicznie to bym dał radę i orientacyjnie też by się człek podszkolił, ale jakoś mam taką przypadłość, ze panicznie się boję, że jakiś filanc mnie złapie.
... i lepiej może nie wiedzieć heh
He, żartuje... ale tak poważnie mówiąc, filanc też człowiek i jak się trafi na normalnego, a nie jakiegoś służbistę, to można sprawę załagodzić. Choć mimo wszystko, trzeba wyglądać na pokornego i skruszonego
i za dużo się nie rzucać
(mam doświadczenia tylko po słowackiej stronie, a jak to u nas wygląda to już nie wiem...)Paula pisze:No tak, w ścisłych rezerwatach takie spotkanie może kosztować... nawet nie mam pojęcia ile...
Paula pisze:Poza tym jakby nie było odpowiednie służby Parku pilnują i mandaty lepią!
Paula pisze:Ale wezmę do serca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości