Pizgało okrutnie
Rysy a w tle Wysoka
Tatry znowu okazały się dla mnie łaskawe i pozwoliły mi wejść na szczyt
Aha byłbym zapomniał , jak zawsze liczę na dużą ilość lajków i wypowiedzi
Tatrzański urwis pisze:Tak szczerze powiedziawszy to do wyprawy skłoniła mnie duża ostatnimi czasy liczba śmiertelnych wypadków w Tatrach
Tatrzański urwis pisze:Aha byłbym zapomniał , jak zawsze liczę na dużą ilość lajków i wypowiedzi.
Poprawione_Sokrates_ pisze:Powinno być Niżnie
Piotrek pisze:Tyś jest górski szatan. Urwisowy, górki szatan
. Był śmiertelny wypadek taternika więc doświadczenie czasami nie wystarcza , każdy może popełnić błąd , trzeba uważać.Tatraman pisze:Dla doświadczonych, raczej nie turystów, nawet super
O kogo chodzi bo nie kumam?Tatraman pisze:(patrz - wypowiedź JK).
Tym razem byłem grzecznybuba pisze:urwis, zle sie do tego zabierasz:
- biwak na grani
- ognisko z kosowki
- pieczona na ruszcie kozica
Jak wyżejbuba pisze:nie cenzuruj tak zdjec, to jest wolne forum
Nie jestem już dawnym urwisem , może to głupio zabrzmi ale od pewnego czasu po wypadku zacząłem się bardziej bać w górach o siebie , zrozumiałem że nie jestem niezniszczalny szkoda tylko że za późnobuba pisze:popraw sie!
W istocie .Tatraman pisze:Rozsądek ponad wszystko. Tatry dla rozważnych. Nie dla każdego.
Nie zaszkodzi a nawet pomoże . Niestety niektórych ludzi ono zbytnio boli .Tatraman pisze:Chociaż na drodze do MO też myślenie nie zaszkodzi.
Tatrzański urwis pisze:!
Nie jestem już dawnym urwisem , może to głupio zabrzmi ale od pewnego czasu po wypadku zacząłem się bardziej bać w górach o siebie , zrozumiałem że nie jestem niezniszczalny szkoda tylko że za późno. No i pojawił się w moim życiu ktoś z kim chyba chcę spędzić resztę życia , ktoś na kim mi zależy a ja nie chcę tego kogoś skrzywdzić swoją głupią śmiercią . Chociaż z drugiej strony jeszcze potrafię wykrzesać z siebie trochę iskier , młody jeszcze jestem
. Cholera , chyba zaczynam mięknąc
.
Tatrzański urwis pisze:Nie jestem już dawnym urwisem , może to głupio zabrzmi ale od pewnego czasu po wypadku zacząłem się bardziej bać w górach o siebie , zrozumiałem że nie jestem niezniszczalny szkoda tylko że za późnobuba pisze:popraw sie!. No i pojawił się w moim życiu ktoś z kim chyba chcę spędzić resztę życia , ktoś na kim mi zależy a ja nie chcę tego kogoś skrzywdzić swoją głupią śmiercią . Chociaż z drugiej strony jeszcze potrafię wykrzesać z siebie trochę iskier , młody jeszcze jestem
. Cholera , chyba zaczynam mięknąc
.
Wiem Bubobuba pisze:Ja cie w zadnym wypadku nie namawiam do ryzykowania i prowokowania sytuacji niebezpiecznych dla zycia.
No widzisz , ja długo żyłem tylko dla siebie lekceważąc swoje życie i nie dbając o nie . Teraz dużo się zmieniło .buba pisze: Zycie jest bardzo cenne- zwlaszcza jak nie zyjemy tylko dla siebie
Jak na razie nie spotkałem żadnego na swojej drodze choć bywałem tu i tam i niech tak pozostaniebuba pisze: geba mi sie cieszy ze ktos po raz kolejny przechytrzyl straznikow dybiacych na nasza wolnosc
telefon 110 pisze:
Byt określa świadomość.
Wszystko powyższe jest zgodne z dialektyką.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości