opawski1 pisze:Jeszcze raz dziękuje za wspólną wędrówkę po Górach Opawskich, że mogłem pokazać Wam i opowiedzieć o "moim świecie"
No bez Ciebie w tamte rejony ani rusz
opawski1 pisze:Jeszcze raz dziękuje za wspólną wędrówkę po Górach Opawskich, że mogłem pokazać Wam i opowiedzieć o "moim świecie"
Piotrek pisze:A może w czasach tworzenia KGP były inne dane co do wysokości szczytów?
Piotrek pisze:przez niektóre szlak nie przebiegał
Piotrek pisze:A może w czasach tworzenia KGP były inne dane co do wysokości szczytów? Albo przez niektóre szlak nie przebiegał?
Piotrek pisze: A rozdrabnianie się nad tym, że nazwa "korona" nie pasuje, albo że obok szczytu KGP jest jednak ciut wyższy to trochę małostkowe i raczej kojarzy sie z niezrozumieniem idei.
Pudelek pisze:Żeby dostać odznakę to musisz jeszcze udowodnić, że rzeczywiście byłaś w tych miejscach.
Pudelek pisze:z dużego GOT zrezygnowałem, bo już rzeczywiście trzeba by chodzić czasem po takich nudnych zadupiach, że to było bez sensu)
Pudelek pisze:Choć mnie i tak najbardziej bulwersuje, jak ktoś mógł się zgodzić na zastrzeżenie nazwy "Korona Gór Polskich"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości