Relacja: http://www.kuzniapodrozy.pl/barutka-ost ... -rowerowo/
laynn pisze:A czy choć jakieś zdjęcie z tej jesiennej nie powstałej można zobaczyć?

laynn pisze:Gdyby nie to, że ostatnio kolega musiał wcześniej być w domu, to pierwotnie zamiast na Jastrzębice, właśnie miałem iść na Czeretniki i potem jeszcze przez Ostry Groń. I widzę, że warto się tam wybrać.
Choć tą drogą z przez "Rychwałdki" już jechałem, właśnie wracając z mojej jesiennej wizyty w Czeretnikach, z ciekawości, czy ta droga przez Rychwałdki jest równie fajna, co przez Kocierską przełęcz. Wtedy średnio mi się podobało, sporo domostw tam jest.
Sebastian pisze:I o to mamy odpowiedź, jak zrobić pętlę w Paśmie Pewelskim. Pieszo to chyba najlepiej z Pewli Ślemieńskiej. Wiosna ładna, na maj najlepsze są górki 600-800 metrów, właśnie takie jak na tej wycieczce.
sprocket73 pisze:Jaka ładna jesień
Zawsze brakuje tej pory roku, której dawno nie było.
Teraz jest już praktycznie lato, więc jesień kusi
laynn pisze:Wiolcia pisze:nawet polubiłeś
Jeśli ostatnio wrzucałaś, to przepraszam, że nie pamiętałem![]()
laynn pisze:Tam jest pięknie jesienią, choć jak było biało na drzewach, to też zachwycało.
Wiolcia pisze:Ale fakt, ta najlepsza część wiosny (przynajmniej dla mnie), mniszkowa, już za nami. Trochę za mało miałam gór w tym okresie i znowu trzeba czekać rok.
Piotrek pisze:Piękne tereny na rower - tak mi się wydaje, bo nie jechałem. Ale krajobrazowo pierwsza klasa. Niby takie popierdółki ale ile radochy dla oczu
włodarz pisze:Wiolcia pisze:Ale fakt, ta najlepsza część wiosny (przynajmniej dla mnie), mniszkowa, już za nami. Trochę za mało miałam gór w tym okresie i znowu trzeba czekać rok.
W tym roku i mnie ta wiosna też jakoś szybko zleciała. Przedostatnie wycieczki były jeszcze ledwie zaczynającą się wiosną a ostatni wyjazd to już przekwitające rzepaki a na koniec i sianokosy.
Tereny z twojej wycieczki bardzo ładne, piękna zieleń. Jeszcze jakby tych domów tyle nie było
Lidka pisze:Wiolcia pisze:Wycieczka zajęła nam parę godzin, w sam raz na leniwe niedzielne popołudnie
Jak to różnie można rozumieć pojęcie "leniwe niedzielne popołudnie"
Wiolcia pisze:I lubią je też mieć w dziczy.
Dobromił pisze:Wiolcia pisze:I lubią je też mieć w dziczy.
Gdzie mieszkasz ?
W dziczy. Bardzo fajny dojazd pod drzwi, wi - fi, basen i kort.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości