Życzę zdrowia i kondycji. Wszak wiosna zachęca do turystyki, a my jesteśmy na forum turystycznym.
Do boju !
Dobromił pisze:Wiesz Telefonie, zaczynasz już nudzić z tymi lekko przerysowanymi żartami sytuacyjnymi skierowanymi zazwyczaj w stronę Niemców lub muzułmanów.![]()
Życzę zdrowia i kondycji. Wszak wiosna zachęca do turystyki, a my jesteśmy na forum turystycznym.
Do boju !

sprocket73 pisze:Czuję się trochę dziwnie, bo z jednej strony krytykuję zakonnicę, a sam "trochę" przyczyniłem się do zniszczenia. Myślę, jednak, że da się to jakoś wypośrodkować, pomiędzy oglądaniem krokusów z drogi, a leżeniem na nich.
sprocket73 pisze:Czuję się trochę dziwnie, bo z jednej strony krytykuję zakonnicę, a sam "trochę" przyczyniłem się do zniszczenia. Myślę, jednak, że da się to jakoś wypośrodkować, pomiędzy oglądaniem krokusów z drogi, a leżeniem na nich.
Dobromił pisze:Sugerujesz lewitację ?
Nie wszyscy mają tak ambitne zadania w pracy jak włączenie monitora koleżance czy wymiana tonera w laserówce. Niektórzy w godzinach pracy zaglądają do lodówki i leżą na kanapie. sokół coś o tym wie. Grunt to zarobić, ale przy tym się nie narobić.Dobromił pisze:strzelił focha ?
ceper pisze:Niektórzy w godzinach pracy zaglądają do lodówki i leżą na kanapie.
Pomiędzy lodówką i kanapą można przejrzeć na kompie relację z krokusami w tle.sprocket73 pisze:Ale jaki to ma związek z krokusami?
Trzeba ją było przeczytać przy podpisywaniuceper pisze:akurat dziś czytałem umowę kredytową z 1995 na 40%
Ciekawe czym informatycy zasłużyli sobie na tak łaskawe traktowanie?ceper pisze:nikogo nie atakowałem, zwłaszcza informatyków
Powinieneś w takim razie popracować nad ulepszeniem zestawu komplementówceper pisze:Niektórzy się obrażają po moich komplementach
Czytałem przed podpisaniem - siła wyższa, gdy ktoś jest pod bramką. Spłaciłem w dwa zamiast 4 lata.sprocket73 pisze:ceper napisał/a:
akurat dziś czytałem umowę kredytową z 1995 na 40%
Trzeba ją było przeczytać przy podpisywaniu
Ludziska dopatrują się drugiego dna. Staram się od serca, ale zawsze coś pójdzie nie tak.sprocket73 pisze:Powinieneś w takim razie popracować nad ulepszeniem zestawu komplementów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości