Adrian pisze:Miejsce piękne o każdej porze roku
sprocket73 pisze:odkryłem to miejsce
sokół pisze:Ja zainspirowałem się Spro, wcześniej tam bywałem ale tylko szlakowo.
sokół pisze:Pierwszy raz z Laynnem, drugi z Sebą.Oba fajne wyjścia.
laynn pisze:Ostatnie dwa lata, bardzo dużo zdjęć z niej można było pooglądać na różnych maniakowych grupach górskich.
bo relacje z hali są ogólnie dostępne, również dla inwestorów.Adrian pisze: wygrzebała w necie wycieczkę Jaworowa - Kotarz - Stary Groń.
sprocket73 pisze:Czyli, że to moja wina... moja wina... moja bardzo wielka wina...
Wiolcia pisze:Miałam taki sam pomysł. by się wybrać na Halę Jaworową, póki jeszcze jest po co. Już pewnie nie zdążę zobaczyć jej o każdej porze roku, ale wiosną bym chciała.
Trochę szkoda pochmurnej pogody, ale pewnie jeszcze tam wrócisz,gdy nadarzy się okazja
Adrian pisze:Wiolcia pisze:Miałam taki sam pomysł. by się wybrać na Halę Jaworową, póki jeszcze jest po co. Już pewnie nie zdążę zobaczyć jej o każdej porze roku, ale wiosną bym chciała.
Trochę szkoda pochmurnej pogody, ale pewnie jeszcze tam wrócisz,gdy nadarzy się okazja
Podobno sprzęt juz wjechał, więc zdążyłem w sam raz.
A pójdę tam na pewno jeszcze nie raz ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości