Ta wieża to konkretna jest, nie spodziewałem się takiego giganta
Trochę masz pecha do pogody, tak prawie idealnie, brakuje odrobinę słońca i niby jest szansa, a jednak nie
Lidka pisze:Wiolcia pisze:Trzeba po prostu, każdej zimy po 3x jeździć
nie no, ja co drugi rok![]()
Adrian pisze:Ta wieża to konkretna jest, nie spodziewałem się takiego giganta![]()
Adrian pisze:Trochę masz pecha do pogody, tak prawie idealnie, brakuje odrobinę słońca i niby jest szansa, a jednak nie
laynn pisze:podoba serial
Żonie już się budzi, drugi sezon, ja chyba bardziej dla widoków go oglądamdlatego pierwszy sezon był lepszy
Sebastian pisze:Pierwszy sezon jest ciekawy i mi się podobał. Drugi ma wszelkie cechy sequela, gdzie w moim odczuciu autorzy chcieli pociągnąć temat, ale nie bardzo wiedzieli jak. W związku z tym trzeciego sezonu nie oglądałem.
maurycy pisze:W zimie nigdy nie byłem w Bieszczadach, ale patrząc na obie części wypadu, jednak jesień wygrywa!
laynn pisze:No właśnie jej, tej chatki nie umiem umiejscowić...
laynn pisze:Bardzo dobra decyzja, by oderwać się na chwilę od ekipy, tu warunki pozwalały na taką eskapadę, a zachód na prawdę bardzo przyjemny!
No i widać przewagę aparatu na telefonem
opawski1 pisze:Te zimowe Bieszczady takie szare... to przez tą pogodę, ale sprytnie wplatasz w relacje jesienne kadry i od razu robi się bardziej kolorowo i przyjemniej
Niemiej jednak Bieszczady jesienią są ładniejsze niż zimą![]()
Jednak ostatni wpis z Bukowego Barda z zachodem słońca dał świetne kolory i widoki, zachody słońca mają moc, więc odłączenie się od ekipy miało sens, inaczej tyle byś nie zobaczyła nie miałabyś takich kadrów. Super, no i zakończenie dnia z kulturą![]()
Mi się marzą Bieszczady jesienią, ale zawsze jakoś nie ma okazji tam jechać, dotąd zawsze byłem tam latem, 5 lat mnie tam już nie widzieli, może w tym roku coś wymyślę.
Wiolcia pisze:Spotkanie z kulturą było kolejnego dnia, za to baardzo kameralne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości