Markowe wędrówki.
Re: Markowe wędrówki.
Dziękuję za oglądnięcie i dobre słowo.Grzechem było by mając wolne nie wykorzystać pięknej pogody.Może bym Cię Witek pobił w tym roku,ale wiosną wyjazd do Niemiec, a potem remont w domu i tym sposobem cztery miesiące wycięte z górskich wędrówek.Ale i tak niezły rok bo ponad 60 jednio dniówek.Jeszcze udało się 10 dni spędzić na Mazurach i nad morzem.
Z poświątecznego spaceru.

Jak to u mnie.Coroczne zakończenie sezonu na Babiej.Dziś wschodzik.

Dla Wszystkich forumowiczów Dużo Zdrowia oraz Szczęśliwego Nowego 2025r.
Dla Wszystkich forumowiczów Dużo Zdrowia oraz Szczęśliwego Nowego 2025r.
- sprocket73
- Kontakt:
No pięknie, a ja spałem dłużej, żeby nie zasnąć przed północą 
Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Szczęśliwego Nowego Roku!!!
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Coroczne zakończenie sezonu na Babiej.
pewnie masz już kartę stałego klienta
Wszystkiego dobrego na 2025 rok
Podróżnik widzi to, co widzi. Turysta widzi to, co przyszedł zobaczyć. (Gilbert Keith Chesterton).
Sezon górski 2025 otwarty
.

Pogoda bardziej jesienna,ale mam nadzieję na trochę śniegu.Udanych górskich wojaży dla wszystkich forumowiczów
.
Pogoda bardziej jesienna,ale mam nadzieję na trochę śniegu.Udanych górskich wojaży dla wszystkich forumowiczów
Nie zwalniasz tempa. Już niedługo zrobi się biało. Dzięki za życzenia i oczywiście wzajemnie 
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
- sprocket73
- Kontakt:
Marek postanowił nie dać mi w tym roku szans w ilości wycieczek 
SPROCKET
Czekałam na tę Babią Górę, czy będzie w tym roku. No i jest.
Chodzenie na Babią po nocy, wspominam raczej niemiło, ale na jednym wschodzie byłem 
sprocket73 pisze:Marek postanowił nie dać mi w tym roku szans w ilości wycieczek
Przynajmniej byłem pierwszy
Wiolcia pisze:Czekałam na tę Babią Górę, czy będzie w tym roku. No i jest.
Toż to moja tradycja.To chyba mój pierwszy wschód z Babiej na zakończenie sezonu.
Adrian pisze:Chodzenie na Babią po nocy, wspominam raczej niemiło, ale na jednym wschodzie byłem
Co Cię tak wystraszyło lub zniechęciło?
Co Cię tak wystraszyło lub zniechęciło?
Dojazd w środku nocy z Cieszyna, wychodzenie w środku nocy, córa wymiotowała po drodze, w drodze powrotnej wszyscy zasypiali nawet kierowca, miałem być awaryjnym kierowcą, ale też zasypiałem, wymarzliśmy okrutnie ... Jakoś tak wyszło niefajnie
Na wschody, to gdzieś blisko, żeby nie trzeba było zarywać całej nocy ...
Dobrze,że po takim wyjściu córa się nie zniechęciła i dalej z wami chciała chodzić.W waszym wypadku dobrą opcją byłby nocleg w schronisku i wtedy sru na górę.
marekw pisze:Dobrze,że po takim wyjściu córa się nie zniechęciła i dalej z wami chciała chodzić.W waszym wypadku dobrą opcją byłby nocleg w schronisku i wtedy sru na górę.
Dokładnie tak, schronisko to jedyna słuszna opcja dla nas ...
A młoda i tak koniec końców przestała chodzić, jedynie na wakacjach z nami chodzi
Takie mamy czasy, że dzieciakom nic się nie chce ...
Dokładnie tak, schronisko to jedyna słuszna opcja dla nas ...
Albo przenieść wyjazd na lato i wtedy jakas wiatka? Albo namiocik w kosówce
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..