Wiola, już długo robi zdjęcia, da sobie radę, tak sądzę
A jak się będziemy widzieć przy okazji jakiegoś zlotu, czy spotkania, to się zobaczy i wszyscy wspólnie coś uradzimy

opawski1 pisze:Kolejna relacja z bardzo ładnie pokazaną Halą Jaworową!W odsłonie wiosennej jeszcze jej nie widziałem, bo byłem tam dwa razy, ale zawsze jesienią. I sądzę właśnie że wiosenna odsłona jest najładniejsza. Super te porównanie na koniec, brakuje Ci jeszcze tylko lata.
![]()
Dla mnie te zdjęcia w relacji są całkiem ładne, nie widzę żadnej żółci w zieleni. W innych relacjach u Ciebie się taka żółć zdarzała.
Ciągle jednak wisi to fatum nad Halą Jaworową... ciekawe jak jej losy dalej się potocząTe zamieszanie sprawiło, że stała się teraz bardzo popularna, ciągle widzę posty na fb stamtąd.
sprocket73 pisze:Albo ściąć i pociąć na małe kawałeczki - relikwie Hali Jaworowej![]()
laynn pisze: Ty to masz łeb!
sokół pisze:Wiesz, może tez aparat jest....
Przypomniało mi się jak Adrian się połaszczył na jakiegoś Nikona i wychodziło takie gówno, że głowa boli. Chociaz nie powinno. Coś było, nie?
Dobromił pisze:sprocket73 pisze:Albo ściąć i pociąć na małe kawałeczki - relikwie Hali Jaworowej![]()
Jestem za. Oczywiście zyski dla nas : finansowe i może skończy się saga pt "Jakie aparaty i filtry są najlepsze do zrobienia zdjęcia drzewa na Hali Jaworowej".
Dobromił pisze:laynn pisze: Ty to masz łeb!
Trzy razy zszywany.
Jeden lekki wstrząs mózgu.
Pięciokrotne złamanie trzech kości prawej części twarzy.
laynn pisze:A ja na poważnie.
Liczyłem, że będą walki w kisielu...no cóż. Najlepszy aparat do zrobienia zdjęcia drzewa na hali Jaworowej, to ten co go ze sobą mamy
Wiolcia pisze: Boks ćwiczyłeś?
Wiolcia pisze:na co pomoże?
laynn pisze:Na dziś, to miejsce ze zrytym kawałkiem drogi, pełne turystów, obrońców...ech nie masz panie po co iść.
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości