chaszczing ... do Źródeł Olzy
-
FasolaNaSzlaku
chaszczing ... do Źródeł Olzy
...
Ostatnio zmieniony 2019-07-22, 13:12 przez FasolaNaSzlaku, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: chaszczing ... do Źródeł Olzy
Niektóre widoczki z kwietnymi łąkami zarąbiste!
Ale że co? Skąd ta wyjątkowa pozycja Berkówek, że nawet pieszo tam nie można, skoro ludzie tam żyją? Jakiś rezerwat? Enklawa pod specjalnym nadzorem? O co chodzi?
A co do Gańczorki - czy od szlaku niebieskiego jest jakaś ścieżka na sam szczyt? Bo z mapy mi wynika, że szczyt jest nieco od niego oddalony.
Jak oceniasz tę ścieżkę do źródeł Olzy na rower? Bardzo stromo?
FasolaNaSzlaku pisze:w końcu ujrzałem Berkówki . Takie ciche miejsce w formie polany . Zabudowane kilkoma domostwami bez prądu . Choć nie powiem ludziska tam co nie którzy siedzą od wiosny do jesieni ... przy agregacie . Na zimę przenosząc się w doliny . Ogólnie to jest tam zakaz wstępu nawet pieszymLecz ja idąc na dziko mogłem znaków ... znowu nie ujrzeć
![]()
Ale że co? Skąd ta wyjątkowa pozycja Berkówek, że nawet pieszo tam nie można, skoro ludzie tam żyją? Jakiś rezerwat? Enklawa pod specjalnym nadzorem? O co chodzi?
A co do Gańczorki - czy od szlaku niebieskiego jest jakaś ścieżka na sam szczyt? Bo z mapy mi wynika, że szczyt jest nieco od niego oddalony.
Jak oceniasz tę ścieżkę do źródeł Olzy na rower? Bardzo stromo?
- sprocket73
- Kontakt:
Oczywiście, że jest ścieżka... ja ją w zeszłym roku wytyczyłem, a Fasola teraz utrwaliłWiolcia pisze:A co do Gańczorki - czy od szlaku niebieskiego jest jakaś ścieżka na sam szczyt?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
-
FasolaNaSzlaku
-
FasolaNaSzlaku
Re: chaszczing ... do Źródeł Olzy
...
Ostatnio zmieniony 2019-07-22, 13:27 przez FasolaNaSzlaku, łącznie zmieniany 2 razy.