Quiz Góry Polski
Re: Quiz Góry Polski
Dorotka. 

- Tępy dyszel
Toś dopierdolił. Jakaś podpowiedź ?
Mi to śmierdzi Gorcami, albo czymś bardziej na Wschód tak patrzę po czarnych szlakach na mapie, ale nic mi nie wpadło podobnego w oko.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Podpowiedź?
To łatwa zagadka. Z miejsca obleganego, ze znanym obiektem turystycznym. gdzie każdy bankowo był. Dość znany szczyt na zdjęciu. Tu może nie każdy był, ale.... część na bank.
ps to nie mazury, jura ani wyzyna śląska
To łatwa zagadka. Z miejsca obleganego, ze znanym obiektem turystycznym. gdzie każdy bankowo był. Dość znany szczyt na zdjęciu. Tu może nie każdy był, ale.... część na bank.
ps to nie mazury, jura ani wyzyna śląska

A mi to pachnie Beskidem Żywieckim.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Szukajcie, a znajdziecie, ponoć mówi pismo święte.
Seba, sprawdziłem, byłeś tam, gdzie ja, gdy robiłem tą fotę
i masz także zdjęcia na odpowiednią stronę wykonane.
Seba, sprawdziłem, byłeś tam, gdzie ja, gdy robiłem tą fotę
i masz także zdjęcia na odpowiednią stronę wykonane.
Ni chuja nie mogę wykoncypować. Nie pasuje mi to do końca, ale.... Rysianka?
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Nie.
Doprecyzuję może - bo nie domyśliliście się najwyraźniej, że pytanie jest o szczyt widoczny na zdjęciu (tak, wiem, są dwa szczyty, nałożone na siebie, jeden z nich nawet ma nazwę adekwatną do kształtu) - ale raczej chodzi o to, co jest na zdjęciu, a nie skąd zrobione
I doprecyzuję jeszcze - Nie jest to z Rysianki i nie widać Rysianki.
Doprecyzuję może - bo nie domyśliliście się najwyraźniej, że pytanie jest o szczyt widoczny na zdjęciu (tak, wiem, są dwa szczyty, nałożone na siebie, jeden z nich nawet ma nazwę adekwatną do kształtu) - ale raczej chodzi o to, co jest na zdjęciu, a nie skąd zrobione
I doprecyzuję jeszcze - Nie jest to z Rysianki i nie widać Rysianki.

Jak nie lubię przeklinać na forum, bo to prostackie, tak mam ochotę tu Sebastiana zacytować. Nie kojarzę czarnego szlaku w Żywieckim z takimi tyczkami...
Dobra, ja pierdziele, wystarczy tej zabawy w kotka i myszkę.
To Beskid Żywiecki. Poskładajcie wszystkie podpowiedzi. Były wcześniej.
Aż sami się uśmiejecie.
To Beskid Żywiecki. Poskładajcie wszystkie podpowiedzi. Były wcześniej.
Aż sami się uśmiejecie.
Ostatnia podpowiedź. Ja miałem taką sobie widoczność, ale normalnie za widoczną górą, o którą pytam, wychylają się Tatry.
Czy to będzie Rycerzowa? a fota robiona jest z Bendoszki lub tamtej okolicy? 
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/